Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling joins its neighbours in a continious process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling joins its neighbours in a continious process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.

Scattered across the dune landscape, the casually arranged collection of holiday homes characterises the image of West aan Zee on Terschelling. The varying heights and staggered roofscapes regulate the relationship between proximity and privacy, while each house turns its attention to the view. With its archetypal house-form, Huis Terschelling becomes part of the continuous process of incremental renewal of the settlement. 

The cast-in-place concrete basement anchors the wooden house in the dunes that fold around it. A concrete column marks the entrance which is concealed in the landscape under a cantilevered terrace. The naturally greying wooden façade, combined with the red tiled roof, matches the tones of the natural and built environment. 

Located on the front row of the settlement, the interior focuses on the dune landscape of the North Sea coast. When the room-high pivot doors are opened, all the rooms on the ground floor are connected. The staircase connects the upper floor directly to the spacious living area, which stands in direct relation to the surroundings with several large sliding windows and doors.